Zpráva pro vás

02.04.2012 07:28

Ahoj kamarádi, přátelé, nepřátelé a fanoušci. Konečně jsem se dostal k tomu napsat vám pár řádek. Každopádně vás zdravím v novém roce 2012 a věřím, že se budeme i nadále hojně setkávat na našich vystoupeních.

Nastává doba plesů což je pro nás „Okurková sezóna“ , ale i přesto se určitě pár našich akcí uskuteční. Více se však budeme věnovat zkoušení a tvoření nového programu, tak hojně jak jen nám čas dovolí. Naplno začneme někdy od konce března a dost možná podobnou akcí jakou byl náš 2. FRCa bál ke kterému bych se teď jen v pár řádcích vrátil.

V prvé řadě bych chtěl poděkovat vám všem věrným kteří jste na akci dorazili a vydrželi i přes menší problémy s místem. Poděkování patří i všem účinkujícím, především staré Cecháčské partě Pegině, Sašovi a Daliborovi, kterou svým projevem uvedl náš dlouholetý a dnes již ex manažer Laďa Pytluk. Velký dík mu za dosavadní obětavost. Chyběl jen Jura Obr, který bohužel nemohl dorazit (všechny vás pozdravuje a příště prý určitě přijede). I přes to určitě zaplesalo srdíčko nejednoho z vás pamětníků této sestavy. Mě tedy ano. Poděkování patří i současným členům souboru a ostatním hudebním hostům. Velký dík patří Pavlínce Jíšové s kapelou, jmenovitě Adélce Lounkové a Míšovi Vašíčkovi, kteří vám i přes svoje vytížení přijeli zahrát. A v neposlední řadě patří velký dík personálu Restaurantu Na Piavě pod velením p. Bartoše. Věřte, že dělali co mohli.

Tak to je zatím vše. Sledujte náš web, nebo Facebook a brzo někde nashledanou a na slyšenou.

Michal